Profiel

Wie ben ik? Chandrika Klein, aangenaam!

Ik ben van 1984 en geadopteerd uit Sri lanka. Ik ben een echte Brabander en opgegroeid rondom ‘s- Hertogenbosch, wonend in Rosmalen.

Je komt bij mij met een hulpvraag op het gebied van vitaliteit en gezondheid, persoonlijke ontwikkeling of natuurlijk evenwicht. Als betrokken (psychiatrisch )verpleegkundige, coach stressmanagement, sport en voeding wil ik op een holistische ( het gehele individu wordt betrokken) manier alle oorzaken aanpakken.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de psycho-geriatrie en vanaf 2008 in de psychiatrische sector.
Ik ben daar veel tijd kwijt met verslaglegging, beleid, protocollen en procedures.
Hierdoor is er minder ruimte om de persoon centraal te zetten. Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart. Vanuit Your mind in balance richt ik mij volledig op het totaal plaatje van jou. Met grote gedrevenheid, enthousiasme, eerlijkheid en deskundigheid zet ik mij in voor jouw geluksgevoel.
Mag dat met een vleugje humor?

Wat kun je van mij verwachten?
Met mijn kennis en ervaring lever ik zorg, begeleiding en coaching op maat.
Je leven komt weer  in balans. Leren om gaan met tegenslagen en leren om positief te denken, te handelen en te praten. Samen zorgen we dat de kwaliteit van het leven verbetert, daarbij help ik je graag. Ik heb een levensstijl die gebaseerd is op de Oosterse filosofie.
Samen maken we jouw geluk, geluk is de weg!

Waarom kies je voor mij?

Ik heb vanaf 2005 een medische achtergrond qua begeleiding, verpleging, coaching, gezonde voeding en beweging.
Ik sport  vanaf mijn 5 e levensjaar ( tennis) Positief en zonder oordelend te zijn, mag iedereen zijn wie hij/zij wil zijn met wederzijds respect naar je medemens.
Het behoort tot mijn levensstijl en het is mijn passie. Het voelt niet als werk om mijn ervaringen en kennis te delen. Ik haal er voldoening uit om mijn medemens gelukkig te zien. Overal is een oplossing.

Ik train Krav Maga , een militaire zelfverdediging uit Israel. Hiervoor getraind bij de Martial arts en geleerd tijdens de vechtsporten om met meditatie een sterke innerlijke balans te creëren en lichamelijk nog sterker te worden. Met Calisthenics gecontroleerd mijn spieren getraind om met mijn slijtage aan mijn nekwervels mijn leven te kunnen leiden en gezond ouder te worden.

Gezond en bourgondisch koken met verse smaken, al het ongezonde omtoveren in gezond. Voor altijd lekker eten en genieten en ook nog een goede weerstand en een fit lichaam.

Ik kan jouw helpen om op alle vlakken te herstellen en hierop anticiperen per individu.

 

 

 

 

 

Chandrika Klein

Chandrika, ambulante begeleiding als psychiatrisch verpleegkundige en professioneel coach