Begeleiding

Ik bied ambulante begeleiding als psychiatrisch verpleegkundige en professioneel coach.
Specialisme:
Jong adolescenten , volwassenen en ouderen.
In mijn werk zal openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid en een krachtige ondersteuning aanwezig zijn. De gedrevenheid om jou kwaliteiten naar boven te halen.
Mijn primair werkgebied zal Den Bosch en omgeving zijn. Voornamelijk ben ik werkzaam in Brabant ,maar buiten Brabant  is ook mogelijk. Deze begeleiding is  voor mensen die belemmerd worden door psycho- sociale of psychische problematiek.

Na een gratis (medisch) intakegesprek, maak ik samen met jouw een begeleiding of ontwikkelingsplan. De eerste sessie is gratis i.v.m vertrouwen en veiligheid opbouwen voor we het traject in gaan.
De begeleiding is verpleegkundig van aard en is bij jou thuis of in een andere omgeving waarbij jij je prettig voelt. Ik pas mij daarop aan. Ik ben van mening dat omgevingsfactoren bepalend zijn in jouw gedragingen en hoe jij je voelt. De bijpassende omgeving kan ervoor zorgen dat je je beter en sneller kan ontplooien en ontspannen.

Persoonlijke zorg
Gedrag en omgang met andere
Dagbesteding en weekinvulling
Sociale omgeving
Psychisch evenwicht- mentale weerbaarheid.
Weekprogramma , dagelijkse structuur.
Beweging gecombineerd met begeleiding
Omgaan met agressie/ regulering
Omgaan met moeilijke situaties
Ondersteuning bij negatieve denkpatronen
ondersteuning suïcide preventie
Hulp bij plannen en organiseren, verschillende gebieden.
Ondersteuning om te rehabiliteren
Palliatief/terminale zorg
Leren omgaan met psycho- sociale problematieken  , persoonlijkheidsstoornissen, forensisch psychiatrie en ik bied 1 op 1 individuele begeleiding, schizofrenie, autisme , drugs/alcohol verslavingen, narcisme, dementie, bipolaire stoornis, dubbeldiagnostiek en multi complexe psychische problematieken.Mijn uitgangspunten zijn niet de beperkingen, maar de kwaliteiten. Wat zijn de mogelijkheden en wat kan je en wil je doen?
Wat zijn eerdere successen? De ondersteuning/ begeleiding is gericht om je kwetsbaarheid als positieve factor in te zetten. Je nadeel kan hierdoor juist jouw voordeel gaan worden. Je leert anders kijken. We gaan een sterke basis creëren, zodat er meer mogelijkheden tot uiting kunnen komen.

Hoe we dat gaan doen? Dat vertel ik je graag. Bel me maar voor een gratis intakegesprek.